OJAS massage

Aanbod Fotos Contact Verwenbon Docu

Disclaimer

OJAS massage besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site maar kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. OJAS massage kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.

Copyright

Deze site van OJAS massage is een werk dat door het auteursrecht beschermd wordt. De teksten, lay-out, tekeningen, foto’s, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van OJAS massage.

Privacy statement

OJAS massage slaat geen persoonsgegevens op naar aanleiding van een bezoek aan deze website.

De gegevens die met het invulformulier gevraagd worden dienen enkel om u een antwoord te kunnen sturen op uw vraag.

De gegevens worden niet doorgestuurd naar derden.

Het afmelden is niet noodzakelijk vermits deze gegevens niet opgeslagen worden en niet gebruikt worden voor nieuwsbrieven of andere doeleinden.