OJAS massage

Aanbod Fotos Contact Blog Docu

RASA - smaken in ayurveda

Jouw massage zal een beetje anders verlopen tijdens deze coronatijden ….

We mogen terug de deuren openen maar we moeten voorzichtig blijven voor het onzichtbare virus!

Laten we daarom met volle respect voor elkaar het volgende zaken afspreken:

  • Aarzel niet om je afspraak te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum indien je te maken hebt met een symptoom van de besmetting (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts, smaak- of reukverlies, …) Ook als een huisgenoot een van deze symptomen heeft, annuleer je best je afspraak. Indien je dergelijke symptomen zou hebben is het me trouwens niet toegestaan om je een massage te geven!

  • Kom op het juiste afgesproken tijdstip binnen, ben je te vroeg: blijf dan even in de wagen zitten, ben je toch wat later, stuur me dan een berichtje.

  • Breng geen eigen handdoek mee, al het materiaal dat ik gebruik is exclusief voor jou bestemd en wordt na je vertrek grondig gewassen. Een handdoek meebrengen, ook al is dit goedbedoeld, is geen goed idee want we kunnen niet weten of je zo geen besmetting binnenbrengt.

  • Draag een mondmasker.

  • Het is best te betalen met een bankkaart of met een betaal-app op je smartphone. Wens je toch te betalen met cash geld: gelieve dan het gepaste bedrag te voorzien.
  • We volgen de regels die ons door de overheid opgelegd worden. Het invoeren van deze afspraken heeft enkel tot doel je volledig op je gemak te stellen zodat je je optimaal kan inleven in de massage. Een ayurvedische massage zal je de mentale sterkte geven om deze moeilijke periode door te komen!